به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب طی سخنانی در مسجد قائمِ شهر محلات در استان مرکزی اظهار داشت: ما باید شکرگذار نعمت جمهوری اسلامی و امام خمینی(ره) باشیم، که ما را از طاغوت رها کردند.
وی با بیان اینکه طاغوت کسی است که میگوید من بر مردم فرمانروایی میکنم نه خدا، اظهار داشت: امروز آمریکا طاغوت زمان ما است آمریکا به چه علت و با چه دلیلی به کشورهای مختلف حمله میکند و مردم آمریکا نسبت به این رفتار دولت شان چه واکنشی دارند؟ مردم آمریکا همه عقل و فکرشان را در اختیار رژیم شان قرار داده اند و از خود فکر مستقلی ندارند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب اظهار داشت:آمریکائی ها برای اینکه جای پای خودشان را در منطقه باز کنند، سیاستی غیر از جنگ مستقیم را در کشورها پیاده کردند. روش آنها این است که در این کشور ها از بین افرادی که کاملا سرسپردهاند و خودشان پرورششان دادهاند را سر کار می آورند.
وی رفتار حکام عربی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: کشورهای عربی نفتشان را ارزانی آمریکا میکنند. چرا عربستان نفت ۱۱۰ دلاری را به خاطر جنگیدن با ایران به این وضع کشانده اند؟ در حالیکه خودشان هم ضرر میکنند ولی چون آمریکا می خواهد، این کار را انجام می دهند، به این می گویند استعمار نو، در این روش افرادی که از خود آمریکایی ها بیشتر به آنها خدمت میکنند را بر سر کار میآورند.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای منطقه وضعیتی که امروز حاکم است، همان است که در زمان شاه در ایران حاکم بود، افزود: وقتی در انگلستان در مأموریت بودم، به کتابخانه بزرگ انگلستان رفتم. در آن کتابخانه بخشی به نام اسناد وزارت خارجه است، در یکی از این اسناد نامه ای بود که رییس یک روزنامه ایرانی در زمان شاه، برای راه اندازی روزنامه اش درخواست صدور مجوز روزنامه را به کنسولگری انگلستان در اصفهان نوشته بود! روزنامه ای که در ایران می خواست راه بیاندازد را از کنسول انگلیس مجوز می گرفت. در جای جای کشور این چنین وضعی وجود داشت. در تبریز به جرم قتل سگ کنسول انگلیس، ۵۰ نفر را بازداشت کردند. این وضعیت مردم در زمان شاه بود. ولی غیرت ایرانی ها با دیگر کشورها متفاوت بود و علت آن این بود که علمای باتقوایی همیشه با مردم بودند. همین همراهی مردم و علما بود که انقلاب را رقم زد. این جریان انقلابی به رهبری علما و با همت مردم بود که به قیام همگانی ۲۲ بهمن و برقراری حکومت اسلامی منجر شد.
آیت الله اراکی در ادامه به تبیین تفاوت اساسی حکومت اسلامی با سایر انواع حکومتها پرداخته و بیان کرد: حکومت اسلامی فرقش با بقیه حکومت ها این است که می گوید حاکم و فرمانروا باید کسی باشد که دانش عدالت گستری را داشته باشد و کسی باید رأس مملکت باشد که بداند عدالت چیست برای همین می گوییم باید فقیه باشد. فقیه یعنی کاملا آشنا با عدل اسلامی باشد. بداند در اقتصاد عدل چیست؟ عدل در فرهنگ و سیاست چیست؟ رسول الله(ص) قرآن کریم رسول الله(ص) را آمر به عدل معرفی می کند. یعنی اگر گفت این کار را کنید و آن کار را نکنید، از روی عدل است. حق را میداند و بر این حق پایداری می کند، دستوراتی که رسول اکرم داشتند همه بر مبنای عدل است، اجرای عدل یعنی عمل به دستورات خدا.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب در ادامه به ذکر چند نمونه از برکات انجام کامل دستورات الهی پرداخت و گفت: اگر بانک های ما اسلامی عمل کنند و درحالیکه همه دنیا ما را تحریم کنند دیگر تحریم آنها اثری ندارد. همین مردم و آب و خاک می تواند چنین اقتصادی را بسازند که نیاز به کشورهای دیگر نداشته باشیم. ما نیاز داریم که قوانین بانکی ما عادلانه و بر اساس اسلام باشد، نه اینکه قوانین الهی را دور بزنند.
وی در خاتمه به تبیین وظایف مجلس خبرگان رهبری پرداخت و گفت: در مملکت ما مقام معظم رهبری پاسدار این عدل الهی در کشور است. مجلس خبرگان مسئولیتش این است که فردی را برای این مقام برگزیند که پاسدار عدل و پاسدار دین در مملکت باشد. با عدل آشنا باشد، فقیه باشد، فشارها نتواند او را از مسیر عدل خارج کند، حکیم و مدیر و مدبر باشد. مجلس خبرگان این چنین کاری باید انجام دهد. در مجلس خبرگان باید افرادی که فقیه شناس باشند انتخاب شوند.
نظر شما